СТАТТІ

Літній вернісаж: цікаві концерти Львова

Найпопулярніші львівські концертні майданчики готові зустрічати яскравих зірок української та зарубіжної сцени. І літній календар буде багатий на події грандіозного масштабу, які вже цікавлять тисячі прихильників. Сплануй своє літо правильно, щоб не пропустити нічого цікавого.

Сергій Міхалок виступить у місті Лева

15 червня на сцені !FESTrepublic відбудеться довгоочікувана зустріч з улюбленцями української публіки – гуртом «Ляпіс -98». Незважаючи на те, що лідер колективу заявив про припинення своєї діяльності, вони все-таки вирішили повернутися. Тому покоління 90-х може знову почути улюблені композиції у їх виконанні в живу. Легендарні «Ляпіси» готуються порадувати своїх шанувальників відомими композиціями:

  • «Огоньки»;
  • «Був в Керчі»;
  • «Ау»;
  • «Воины света»;
  • «Мужчины не плачут» та інші.

На сцену вийдуть Денис Шуров, Владислав Сенкевич, Іван Глушко, Павло Третяк, Денис Струченко. Звісно, не буде справи і без лідера команди Сергія Міхалка. Гості вечора зможуть знову пірнути в свої улюблені хіти і насолодитися концертом «Всем девчонкам нравится».

Придбати квитки можна на сайті https://lviv.kontramarka.ua/uk/sergej-mihalok-i-gruppa-lapis-51552.html

Олег Винник і «Роксолана»

В цьому році співак оголосив про новий тур українськими містами. В Львові Олег Винник виступить 24 серпня на найбільшому концертному майданчику міста – стадіоні Львів Арена. Артист приїжджає зі своєю новою концертною програмою з романтичною назвою «Роксолана».

Фанати зможуть послухати як улюблені хітові композиції, так і нові сингли. Олег Винник підготував сюрприз для свої шанувальників. А саме він готується презентувати раніше вже відому пісню «Роксолана» в новій обробці.

Окрім хітових пісень глядачів очікує надзвичайне шоу, яке буде доповнено максимально якісним саундом, світловими ефектами, а також спецефектами. Вечір буде переповнений позитивними емоціями, душевною атмосферою, а також любов’ю і теплом.

Творчість співака оцінена відомими преміями, його вважать найкрасивішим чоловіком країни, а кліпи сягають мільйонних переглядів. За весь період творчості Олег Винник створив 6 авторських альбомів та більше десятка кліпів.

Придбати квитки можна на сайті https://lviv.kontramarka.ua/uk/oleg-vinnik-tur--roksolana-51727.html

Українська пісня проект-2019

Музика потребує підтримки і допомоги, з такою метою було створено грандіозний проект Ukrainian Song Project. Цьогоріч подія відбудеться 17 серпня на стадіоні міста Лева. Це вже вчетверте відбудеться масштабний музичний телепроект.

Організатори заходу обіцяють відомих хедлайнерів фестивалю, грандіозну сцену, візуальні ефекти і якісний саунд. Перед тим як потрапити на «Арену Львів, виконавцям-початківцям слід пройти попередній відбір.

Ukrainian Song Project – це якісна музика, нові імена, створення української музики справжніми поціновувачами української культури.

Придбати квитки можна на сайті https://lviv.kontramarka.ua/uk/ukrainska-pisna-45882.html

Знайти роботу у Львові можна на сайті https://ua.jooble.org/робота/Львів

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com