СТАТТІ

Оцінено шанси львівських команд у новому розіграшу Кубку України з футболу

Кубковий сезон в українському футболі офіційно стартував, а згодом у головному кубковому турнірі держави візьмуть старт і двоє представників Львівщини з Прем’єр-ліги.

У попередньому раунді Кубку України сезону 2021/22 одна львівська команда вже здобула перемогу – це львівські «Карпати», які у статусі учасника Другої ліги перемогли з рахунком 3:0 команду АФСК «Київ». Втім, вболівальники з Міста Лева чекають у новому кубковому сезону старту, насамперед, дох представників елітного дивізіону – Прем’єр-ліги. Мова про ФК «Львів» та винниківський «Рух», шанси яких на здобуття трофею набагато вищі, аніж у «Карпат», які наразі переживають лише етап становлення після чергової реінкарнації.

Якщо почитати різноманітні анонси нового кубкового сезону, а також інтерв'ю з експертами в області ставок, які оцінюють у тому числі і шанси учасників Кубку України, то можна зробити висновок, що два представники Львівщини в УПЛ мають шанси, як мінімум, на вихід до чвертьфіналу національного кубкового змагання. Звичайно ж, багато що тут буде залежати і від жеребкування, проте наразі «Львів» та «Рух» претендують саме на потрапляння до вісімки кращих учасників.

Таку думку підтверджують і котирування, які пропонує на досягнення в Кубку України львівських команд відома компанія 1хБет, в зручному додатку якої завжди можна стежити за поточною оцінкою турнірних перспектив команд з Львівщини - https://betonmobile.com.ua/ru/prilozhenie-dlya-stavok-1xbet. Причому не лише в Кубку України, але і в інших змаганнях.

Цікаво, що наразі на «Львів» та «Рух» приблизно однакові котирування в Кубку України. На перемогу обох клубів в цьому турнірі можна укласти парі з коефіцієнтом 150.00. А от на вихід до чвертьфіналу коефіцієнт вже значно нижчий – 2.80. І у конвертації у відсотки це дає більше ніж 35% вірогідності.

Нагадаємо, що минулого сезону обидва представники Львівщини в УПЛ вилетіли з Кубку України у третьому раунді, причому обидва колективи поступилися дуже міцним супротивникам. «Львів» програв полтавській «Ворсклі» на виїзді з рахунком 0:2, а «Рух» поступився чернігівській «Десні» на полі суперника з результатом 1:2.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com