СТАТТІ

«Олександрія» стала одним з Топ-4 фаворитів Кубка України

Футбольний клуб «Олександрія» першим з усіх учасників розіграшу Кубка України забронював собі місце у чвертьфіналі турніру.

Підопічні Юрія Гури у дуже видовищному поєдинку здолали на виїзді харківський «Металіст-1925», перетворивши дві останні цифри у назві суперника на підсумковий результат матчу – 2:5 на користь колективу з Кропивниччини. Голами за гостей відзначилися Еміль Мустафаєв, який записав на свій рахунок «дубль», а також Юрій Копина, Ігор Кірюханцев та Денис Устименко.

Наступний суперник «Олександрії» в кубковому змаганні стане відомий пізніше, після жеребкування. Але вже зараз можна відзначити те, як сильно поліпшилися позиції команди у всіляких рейтингах потенційних переможців турніру. У тому числі – і у котируваннях від беттинг-експертів, зокрема відома серед українських вболівальників БК Мелбет, де завжди особливу увагу приділяють футбольним подіям в Україні, вже включила «Олександрію» до квартету головних фаворитів цього кубкового розіграшу. Звичайно ж, попереду у цьому списку два гранди українського футболу – чинний володар трофею київське «Динамо» та «Шахтар». А серед «простих смертних» вищі шанси за «Олександрію» на здобуття кубку має лише луганська «Зоря».

Нагадаємо, що «Олександрія» є досить впевненим кубковим бійцем у останні роки. Як свідчить статистика від відомого порталу Favoritnr1.com, де можна знайти безліч цікавої інформації зі світу спорту та футболу зокрема, минулого сезону команда з Кропивниччини завершила свій кубковий шлях лише у півфіналі, поступившись «Зорі» за крок до вирішальної стадії. А сезоном раніше «Олександрія» зупинилася на стадії четверть фіналу, коли дорогу команді перейшов майбутній переможець – «Динамо» з Києва. Тобто слабким суперникам колектив з Олександрії у кубку програвати не звик, тому й ставлять шанси підопічних Гури у цьому розіграші вище за багатьох інших.

Варто відзначити, що і у чемпіонаті України цього сезону справи у «Олександрії» йдуть достатньо непогано. Після 12-ти турів колектив посідає високу шосту позицію в турнірній таблиці, відстаючи від трійки призерів всього лише на 5 очок.  

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com