СТАТТІ

Концерти Леся Подерв'янського

Лесь Подерв'янський - це один з найсміливіших і найпрославленіших сатириків нашого часу. Важко знайти когось, хто настільки точно і абсолютно не соромлячись у виразах може описати сьогоднішню дійсність. Саме тому його концерти користуються неймовірною популярністю. Іншого такого на українській естраді немає.

Неповторний стиль Леся Подерв’янсокого

Олександр «Лесь» Подерв'янський - відомий драматург, сатирик, художник. Це людина абсолютно багатогранна і цікава. І на даний момент він був і залишається одним з найвідоміших діячів у своїй сфері. Сам проживає і працює в Києві, але останніми роками активно виступає з перфомансами по всій Україні. Для деяких він - справжній «троль», здатний гостро і без замовчування розповісти, про що завгодно.

У сатирика завжди багато різних ідей. Він постійно представляє щось нове, реалізуючи свої задуми, але і повз безсмертної класики пройти теж не зможе. Під його сатиру потрапили твори багатьох світових і українських творців. Серед них Вільям Шекспір, Ніцше, Максим Горький, Микола Толстой і багато інших. Дуже часто критика або висміювання тих чи інших моментів творів стає неприкритим стьобом, але навіть він здається абсолютно виправданим і є візитівкою автора. Саме за це його і полюбила публіка.

Купити квитки на концерт

Багато хто мріє побувати на концертах Леся Подерв'янського. Він часто виступає в театрах по всій Україні. В цьому немає нічого дивного, адже сам сатирик зовсім не проти не тільки виступити на публіці, але і поспілкуватися з нею. Та й його виступи ніколи не бувають однаковими, що теж є великим плюсом.

У 2019 можна спокійно купити квитки на концерт Леся Подерв'янського. Атмосфера на його концертах неперевершена. Сатирик завжди жартує і з легкістю спілкується з публікою в своїй манері. Звичайно, деякі класичні номери і теми залишаються незмінними.

Взагалі, до Леся Подерв'янського прикута любов і повага багатьох. Він завжди бажаний гість у будь-якому місті і театрі. І зараз є відмінна можливість стати частиною цього дивного свята сатири.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com