СТАТТІ

Sweet Bonanza: все, що треба знати про гру

Sweet Bonanza - сучасні гра, які виконана у вигляді класичних фруктових слотів. Однак на відміну від звичайних фруктових ігор онлайн, такі автомати мають сучасний геймплей, продуманий дизайн, велику кількість символів і додаткові бонуси. На офіційному сайті грати в https://1sweetbonanza.com/uk/ Sweet Bonanza можна з будь-якого мобільного або стаціонарного пристрою.

надає також можливість спробувати Sweet Bonanza demo. Доступ в ігрові автомати безкоштовно дасть змогу кожному користувачеві випробувати їх без необхідності вносити кошти. Після того як основна концепція гри зрозуміла, можна почати використовувати ігрові автомати на реальні гроші Sweet Bonanza, отримуючи бонуси та високі виграші.

Основні види символів онлайн слотів Sweet Bonanza

Перевагою грати в  Sweet Bonanza в є продуманий інтерфейс слота. Він володіє не тільки якісним і яскравим графічним оформленням, а й великою кількістю символів. Значень символів, які використовуються в ігрових апаратах Sweet Bonanza:

Скаттер Льодяник. Оплата 100х від ставки, проте не більше 6 у будь-якому місці на барабані.
Червоне серце. Оплата 50х від ставки, але не більше 12 у будь-якому місці на барабані.
Фіолетова цукерка. Оплата 25х від ставки, але не більше 12 у будь-якому місці.
Зелена цукерка. Оплата здійснюється в 15х, проте не більше 12 у будь-якому місці.
Синя цукерка. Оплата 12х від розміру ставки, але не більше 12 у будь-якому місці на барабані.
Яблуко. Оплата 10х від розміру ставки.
Слива. Оплата у 8х розмірі від ставки, але не більше, ніж 12.
Диня. Оплата 5х від розміру ставки.
Виноград. Оплата в 4х, але не більше, ніж 12 у будь-якому місці.
Банан. Оплата в 2х від розміру ставки, але не більше, ніж 12 у будь-якому місці.
Завдяки простим символам і правилам слотів загалом, грати в ігрові автомати Sweet Bonanza неймовірно цікаво. До того ж розібратися з геймплеєм зможе навіть гравець-початківець.

Основні бонусні функції гри Sweet Bonanza

Перед тим, як почати грати в ігрові автомати Sweet Bonanza, варто вивчити ще й усі бонуси цього слота. Основною бонусною функцією є наявність фріспінів. Їх можна отримати автоматично, а можна придбати. Також слід відзначити бонус у вигляді каскадних перемог Tumble, який спрацьовує після кожного виграшного спіна. Це означає, що виграшні символи вибухають, а на їхньому місці утворюються нові, які й заповнюють місця, що звільнилися. Після чого автоматично можуть скластися нові виграшні комбінації. І так доти, доки серія перемог не припиниться.

Однак головною бонусною функцією слотів на реальні гроші Sweet Bonanza є фріспіни. Вони випадають у тому разі, якщо випадає щонайменше чотири Скаттери Льодяника одночасно. Під час використання фриспінів слід звернути увагу на цукерки, які вибухають і здатні збільшити виграш з 2х до 100х від розміру ставки. У разі випадання трьох скатерів, користувачеві надається ще п'ять фриспінів.

На сайті можна грати в слоти онлайн різних типів і виробників. Однак жодні з них не зрівняються за своєю функціональністю, геймплеєм і кількістю бонусних функцій із Sweet Bonanza. До того ж дизайн цих слотів найніжніший, найяскравіший і найсолодший, що занурює у світ розслаблення та відпочинку.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com