СТАТТІ

Як безпечно купити квартиру в Києві?

  Одна з найстабільніших ознак упевненого майбутнього — власне житло. Які б непевні часи не були, маючи де жити, людина може перебитися якийсь час без роботи чи перечекати інші скрутні часи. Це менш ризиковане капіталовкладення, ніж, скажімо, новий бізнес. І доволі непоганий подарунок дітям, внукам чи батькам.

Квартира — покупка, до якої ретельно підходять із різних точок зору. Обираючи власне житло, враховують різні фактори — передовсім ціну (зокрема, звертають увагу, чи відповідає вказана ціна середній на ринку за житло певного класу, велика різниця — завжди підозріло), район розташування (історичний центр або ж невелика відстань до роботи), інфраструктуру (наявність шкіл/садочків, магазинів, спортзалів, парковок), екологію (озеленення — парк чи сквер поблизу, загазованість транспортом) стан квартири (якісний ремонт може вартувати того, щоб купити дорожче житло) тощо.

Але найголовніше — це безпечна купівля. Є стільки підводних каменів і нюансів, що без надійних помічників при купівлі житла не обійтися. Йдеться не лише про шахрайські схеми, коли покупця намагаються надурити, а й про, скажімо, побутові дрібниці, яких можна не зауважити на перший погляд, а потім вони виявляться важливими. Особливо це потрібно зайнятим покупцям, які не мають часу ретельно вивчати кожну пропозицію — оглядати усе, що підходить за ціною, перевіряти документи, стан житла і все решту. Ріелтор — той, хто допоможе відсіяти усі непідхожі варіянти, вибрати найкращі — саме для конкретного клієнта, вивчити усі нюанси, щоб надати покупцеві максимально повну інформацію.

Таким помічником у пошуку квартири може стати агентство нерухомості „Благовіст”, яке працює на ринку ріелторських послуг Києва з 1993 року. На сьогодні функціонує 8 офісів компанії, з якими співпрацюють понад 500 ріелторів. Щоб перевірити, чи справді консультант, який називає себе представником Blagovist, має такий статус, слід відсканувати QR-код на звороті візитки — він допомагає верифікувати, що це ріелтор компанії, а не шахрай. Адже репутація для АН „Благовіст” — на першому місці.

Купити квартиру в Києві через АН Благовіст — це безпечно і зручно. На сайті компанії є зручний пошук. Знайдені пропозиції можна сортувати за ціною, за площею, за часом розміщення оголошення. Дуже корисна опція — віртуальні тури. Вони дають можливість оглянути цікаві для вас пропозиції, не виїжджаючи на місце і не чекаючи зручного для всіх часу.

Купівля квартири — це не спонтанна покупка. До вибору такого „товару” підходять ретельно і зважено. Заручіться підтримкою надійних помічників — і вибір житла стане простішим і надійнішим.

 

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com