СТАТТІ

Оренда автомобіля у Львові

Існує стереотип, що автівки орендують лише гості великих міст, дуже часто – з-за кордону (з інших континентів точно ніхто не мандрує із власним автомобілем). То ж не дивно, що більшість сайтів, які видає гугл за запитом «оренда машини у Львові», за замовчуванням видають результати з цінами в євро чи в доларах.

Та є чимало причин, щоб орендувати машину у своєму місті або винаймати авто на кілька днів у чужому. Сервіс Rental.ua, очевидно, орієнтується й на мешканців українських міст, адже за замовчуванням показує результати з цінами у гривнях. Сервіс пропонує оренду автівок для приватних осіб і для бізнесу.

Коли бачиш кількість машин на вулицях Львова, створюється враження, що автомобіль має кожен. Та бувають ситуації, коли потрібно взяти автотранспорт напрокат. Якщо ви звикли пересуватися містом на власному автомобілі, навряд чи комфортно почуватиметесь у громадському транспорті, поки ваша машина кілька днів стоїть на сервісі.

Автівку можна орендувати для далеких поїздок, зокрема і з виїздом за кордон (у країни ЄС).

Можна дозволити собі взяти напрокат машину, яку придбати трохи не по кишені – новішу або «крутішої» моделі.

Для бізнесу може бути вигідніше орендувати автомобілі (зокрема й представницького класу), ніж утримувати автопарк із водіями. Страхування, обслуговування, амортизація машини тощо лягають на плечі компанії-власника машини.

Ціни на найдешевші автомобілі стартують від 750 гривень за добу. Машину середнього класу можна орендувати від 980 гривень за добу. У сегменті для бізнесу автівки коштують від 1300 грн на добу. Ціни на позашляховики стартують від 1100 грн.

Сервіс Rental.ua періодично пропонує акції. Наприклад, у грудні можна було отримати «халявний» день при оренді від 3 діб (що триваліша оренда, то більше акційних днів).

Щоб орендувати машину, достатньо мати чинні водійські права (для іноземців – національний паспорт і міжнародні права), водійський стаж від 2-х років, вік від 21 року. Крім того, треба внести заставу за автомобіль – готівкою або через банківську картку (в останньому випадку кошти не знімають, а лише тимчасово блокують – до повернення автомобіля).

Узяти та здати машину напрокат можна в робочий час. Та за додаткову плату доступна послуга одержання чи повернення авто в неробочий час. Rental.ua пропонує доставку автомобіля за межі міста й назад, а також в інші міста.

Крім того, цілодобово доступні консьєрж-сервіс (будь-які консультації в режимі онлайн) та послуга «Допомога в дорозі» (у випадку ДТП, поломки автомобіля, блокування із забутим всередині ключем тощо) – безкоштовно для клієнтів.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com