СТАТТІ

Підготовка до Нового року - організація новорічної вечірки

Напередодні Нового року – це час святкування приходу Нового року. Якщо ви готуєте вечірку вдома і хочете, щоб ваші гості добре провели час, ось кілька кроків, які ви можете зробити, щоб це сталося.

Не забудьте про святкові розваги. Звичайно, грати безкоштовно онлайн з бонусами в онлайн казино в Україні - досить захоплююче заняття, але Еліас або Монополія підійдуть дружній посиденьці куди краще!

Надіслати запрошення

Розішліть запрошення тим людям, яких ви хотіли б бачити на своїй вечірці. Для початку варто розіслати запрошення, причому не обов'язково текстові повідомлення або електронні листи, а справжні паперові запрошення. Людям, як і раніше, подобається отримувати листи та запрошення, тому вони не залишать їх без уваги. Врахуйте, якщо у когось є супроводжуючий, і перерахуйте всіх, щоб вони могли поміститися.

Подбайте про напої

Подумайте, скільки новорічних напоїв ви маєте намір подати гостям. Переконайтеся, що для дітей та тих, хто не п'є, є достатня кількість безалкогольних напоїв. Особливо опівночі було б корисно приготувати щось оригінальне, щоб усі гості могли випити.

Готуйте страви та закуски

Підготуйте новорічне меню з різних видів закусок або невеликих страв. Майте на увазі, що більшість гостей прибудуть пізніше, ніж звичайно, тому вони, швидше за все, вже поїли. Ідеально підходять невеликі закуски в мисках та на тарілках. Чому б не домовитись із постачальником провізії? Це заощадить нам багато часу на підготовці та миття посуду після вечірки. Обов'язково варто скористатися пропозицією, щоб організатор не відчував себе надто відповідальним. Якщо вам не хочеться покладатися на компанію, ви можете попросити кожного з ваших гостей принести їжу та алкоголь.

Створіть список новорічних хітів

Другий момент - це музика, найняти діджея дорого, але підготувати музику самостійно не так вже й складно. Просто посидіть деякий час та підготуйте довгий список хітів. Ви можете влаштувати тематичну новорічну вечірку, тоді пісні можуть бути з 60-х чи 70-х років.

Заберіться у своїй квартирі

Наведіть лад у будинку або квартирі, запам'ятавши кожну кімнату, в яку можуть зайти гості. Це дуже важливий момент. Ви, напевно, хочете зустріти гостей красивими новорічними прикрасами, але не забудьте спочатку навести чистоту та порядок у будинку. Не забудьте продезінфікувати будинок до і після вечірки (дізнайтеся, який озонатор вибрати для будинку).

Запасіться хлопавками

Купуйте кілька новорічних дрібничок. Люди люблять розгортати труби та феєрверки, тому подбайте про те, щоб вашим гостям було чим зустріти Новий рік.

Інтерактивні розваги

Оскільки ви залишаєтеся вдома, постарайтеся зробити так, щоб єдина різноманітність не перетворилася на Новий рік з одним. Ви обов'язково знайдете відповідні ігри. Твістер, Ерудит та інші інтелектуальні ігри. Можливо, вас зацікавить відома гра "Мафія"? Чи волієте ви самі вигадувати правила гри? У кожного з вас, напевно, є спогади, якими ви не поділилися з іншими членами групи. Чи, може, ви ще не всі знаєте один одного?

З самого початку вечірки подбайте про те, щоб ніхто із запрошених не відчував себе знедоленим або обділеним. Також можна вибрати інтернет ігри, посилання на сайт допоможе вам визначитися з вибором розваги. Чим більше людей приєднається до веселощів, тим краще буде результат.

Стежте за шумом

Навіть якщо ми є власниками квартири, то все одно маємо розуміти – у нас є сусіди, яким може не сподобатися пишна вечірка за стіною. По-перше, попередити їх про плановане свято трохи голосніше, а по-друге, після півночі хоча б зменшити музику на кілька щаблів. Підготуйте все заздалегідь. Нехай все буде готове щонайменше за годину до початку вечірки, на випадок, якщо хтось прийде раніше.

Турбота про себе

Можна подумати, що новорічне вбрання та красива зачіска – це все, що вам потрібно для цієї особливої ​​ночі. Але ви можете бути здивовані, дізнавшись, що це не перший крок у підготовці до Нового року. Але вам не здається, що ви про щось забули?

Правильна підготовка для вашої шкіри, якій доведеться багато чого пережити цієї ночі. Якщо ви хочете знати, як зробити так, щоб ваша шкіра не тільки чудово виглядала протягом усієї вечірки, але й, що найголовніше, почувалася свіжо та комфортно, ось наші поради.

  • Зволоження тіла – ключ до успіху. Здавалося б, найважливіша частина новорічної ночі – це макіяж, тобто доглянуте та нафарбоване обличчя. Однак це не так, адже від того, наскільки добре ви підготуєте свій організм до новорічної вечірки, залежить, чи буде вона успішною і чи почуватиметеся на ній відмінно. Тому перед новорічною вечіркою обов'язково відпочиньте. Прийміть довгу, розслаблюючу ванну і добре обробіть тіло кондиціонером.
  • Гарні та доглянуті руки. Мабуть, кілька днів тому ви вже подбали про свої нігті у косметолога. Очевидно, що ви не хочете жодних казусів цього вечора, тому ви віддаєте себе в руки професіонала. Але пам'ятайте, що ваші руки – це ваша візитна картка, а не лише нігті. Хоча холодна зима ще не дісталася нас, листопад і грудень сильно б'ють по руках кожної жінки, висушуючи та зневоднюючи їх. Щоб уникнути негарних плям і тріщин на шкірі, побалуйте свої руки домашнім спа.
  • Свіжа та сяюча шкіра обличчя. Останній крок до того, щоб виглядати чудово новорічної ночі, - це приділити увагу своєму обличчю. Немає часу чи грошей на дорогі косметичні процедури? Немає проблем! Ви можете досягти дуже схожих результатів у домашніх умовах. Все, що вам потрібно, - це хороший скраб, бажано ензимний, який позбавить вас всіх забруднень і вугрів, заспокійлива маска для обличчя і правильна кількість крему, підібране для вашого обличчя.

Після тривалої підготовки забудьте про свої обов'язки та насолоджуйтесь святом. З Новим Роком!

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com