СТАТТІ

Вуличне відеоспостереження для приватного будинку

Для надійного захисту приватної території, наприклад, приватний будинок, недостатньо встановити потужні вхідні двері, високий паркан або решітку на вікна. Продумані власники об'єктів підходять до питання комплексно – встановлюють цілі системи контролю доступу, а саме – системи відеосигналізації.

До такої системи відеоспостереження входить вулична відеокамера, камера для дому, сигналізація, а також додаткове обладнання для керування.

І у разі незаконного проникнення на територію будинку, камера одразу зафіксує несподіваного гостя, а сигналізація у вигляді сирени зреагує, і комплексно система передасть інформацію господарю будинку.

Система вуличного відеоспостереження для приватного будинку: що знадобиться?

Вуличне відеоспостереження – це далеко не одна камера. Це насамперед комплексний підхід до підбору обладнання. Звичайно можна зібрати систему самостійно окремо. Але фахівці DEPS готові допомогти у розв'язання питання та заощадити ваш час, нерви та гроші.

З чого конкретно складається мінімальний комплект системи вуличного відеоспостереження?

Насамперед - це IP або аналогові відеокамери. Крім того, відеореєстратор (обов'язково з жорстким диском для можливості запису та архіву матеріалу), роз'єм та кабель для з'єднання всього обладнання, а також додаткові пристрої, як аксесуари, кронштейни тощо.

У середньому для цієї системи необхідно від 4 до 10 вуличних камер. Але все залежить від периметру території. Усі камери мають бути спрямовані на ті місця, де найвища ймовірність проникнення на об'єкт.

Окрім того, за потреби та бажання можна додатково встановити камери відеоспостереження вже в самому будинку. В середньому для будинку необхідно від 2 до 4 камер, залежно від площі та кількості поверхів.

Щоб переглядати всі відзняті камерами матеріали, достатньо встановити спеціальний монітор або навіть стандартний комп'ютер.

Вулична камера: як вибрати?

Найбільш поширені варіанти вуличних відеокамер - це від таких брендів, як Dahua, Hikvision тощо. Всі камери обов'язково повинні бути захищені від пилу, стійкі до перепадів температури, підвищеної вологості та опадів. Крім того, корпус камери повинен бути утеплений спеціальним матеріалом (щоб нормально переносити сильні морози). І звичайно не виключайте ситуації, коли стороння людина спробує "засліпити" камеру спеціальним пристроєм. Для цього вулична камера має бути стійкою до різних механічних впливів.

На що звернути увагу насамперед, обираючи вуличну камеру?

Обираючи вуличну камеру для приватного будинку, насамперед зверніть увагу на наступне:

  1. Який розмір зображення. Чим більша площа вашої території, тим більше деталей повинна вловлювати камера.
  2. Фокус. Якщо фокус великий, то вугол перегляду буде менший і видимість набагато краща.
  3. Покращення якості зображення. У налаштуваннях можна автоматично налаштувати якість зображення в залежності від конкретних потреб.
  4. Додаткові функції.Залежно від потреб камера може мати додаткові можливості. Наприклад, нічне інфрачервоне підсвічування, збереження матеріалу на картку пам'яті, розсилка на електронну адресу тощо.

Таким чином під конкретні цілі та об'єкт можна підібрати ідеальний варіант вуличної відеокамери.

Купівля системи вуличного відеоспостереження у DEPS

У каталозі DEPS досить широкий вибір вуличних відеокамер для різних об'єктів та цілей. Наші фахівці допоможуть підібрати та скласти систему вуличного відеоспостереження саме під ваше завдання.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com