СТАТТІ

Гральна механіка Hold And Win – ігрові автомати з цією опцією

Механіка класичних слотів зазвичай досить примітивна і передбачувана. Але провідні провайдери намагаються зробити так, аби запускаючи ігрові автомати на гроші на любу суму онлайн, гравець не знав, що на нього чекатиме наступної миті. Спеціальна функція Hold And Win в будь-який момент може запустити додаткові оберти (спіни), що підвищуватимуть виграшу джекпота. Така технологія інколи зустрічається в описах під назвою Hold And Spin або Hold And Respin. Розглянемо її детальніше.

ігрові автомати на гроші

Hold And Win у слотах – як все починалося

За інформацією, наданою аналітиком і експертом у сфері гемблінгу Юрієм Савенком, засновницею технології вважається компанія Playson. Зараз в портфоліо цього розробника є ціла лінійка таких гральних автоматів. Хоча перша згадка про цю функцію в інтернеті датується ще 2019 роком. Саме тоді компанія повідомила про початок партнерських відносин з Bit8. CEO провайдера тоді відзначив, що таке співробітництво дозволить випускати ігрові автомати з новим функціоналом. Серед кращих було названо слот Vikings Fortune: Hold and Win.

Як механіка Hold And Win стала хітом

Гральні слоти з Hold and Win настільки сподобалися азартним гравцям, що їх розробка стала масовою. У 2021 компанія випустила близько 10 нових онлайн-апаратів з такою опцією. Популярними стали:

  • Hot Coins – слот з класичним оформленням та спеціальними символами. Функція спрацьовує при появі мінімум трьох Скаттерів на екрані;
  • Legend of Cleopatra – ігровий автомат з п'ятьма барабанами, двадцятьма активними лініями виплат та можливістю запуску цієї унікальної функції символом Scatter;
  • Wolf Power – онлайн-апарат із широким діапазоном ставок, класичним геймплеєм, п'ятьма барабанами на полі та спеціальними символами у грі.

Для наочності до назви кожного слота додається найменування однойменної бонусної функції. Коли вона запускається, гравці можуть активувати раунд респінів (respins). В процесі з'являється шанс виграти більше грошових призів. Зіграти в вищезгадані автомати можна в ліцензованому українському онлайн казино SlotsCity та інших віртуальних закладах, що співпрацюють зі студією Playson.

Нові гральні слоти з опцією Hold And Win

Восени 2023 вендор Playson встиг анонсувати вихід ще трьох автоматів. 9 листопада маркетологи компанії повідомили про випуск Diamonds Power – грального автомата з унікальним бонусним символом, що «липне» до своєї комірки на ігровому полі. 23 листопада розповіли про запуск Sherwood Coins, – нового онлайн-апарата, де бонусний раунд активується спецсимволом Boost. 30.11.2023 побачив світ ігровий автомат Fire Temple з функцією Unlocking Rows, що розширює на гральному полі бонусні символи. Представники компанії, за заявою директора, продовжать вдосконалювати нову бонус-функцію й надалі.

Джекпоти – головний подарунок Hold And Win

Основна перевага бонусної функції не лише в збільшенні виграшу. Завдяки їй гравці можуть розраховувати на кратне збільшення виграної суми. Ця опція поділяється на чотири різновиди:

  1. Mini – до ×30 стaвки.
  2. Minor – до ×150.
  3. Major – до ×1000 «Bet».
  4. Mega – до ×10 000 ставки.

Розміри множників можуть бути різними та встановлюються безпосередньо розробником. Дізнатися більше можна в інформаційній таблиці виплат ігрового слота або з описів гри в Інтернеті. Але експерти все рекомендують шукати подібну інформацію безпосередньо на офіційному сайті провайдера.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com