СТАТТІ

ІНТЕМПО — доставка в темпі

Мабуть, у кожного в оточенні є людина, яка любить казати: „Я голодний, як вовк”. І найчастіше йдеться про помірну, а то й надмірну агресію, поки та особа не вдовольнить своє бажання поїсти. Сита людина — добра людина.

В сучасному місті немає проблеми швидко знайти їжу. Зовсім не обов’язково довго (чи й не надто довго) стояти на кухні, наповнювати комірчину та холодильник продуктами, з яких ще треба щось приготувати (а перед тим — вигадати меню, що часто теж перетворюється на головний біль). Є достатньо закладів громадського харчування, магазинів із напівфабрикатами тощо. Питання тільки в ціні і в якості продуктів та страв (або у їх відповідності смакам замовника). У кожного свій шлях до ідеального співвідношення ціна/якість. Наприклад, замовити домашню їжу за помірні ціни можна у найбільшій мережі бістро у Львові „ІНТЕМПО”.

Нещодавно один знайомий поділився досвідом, як друзі переконали його придбати машину — мовляв, це запорука свободи: захотів — поїхав у кіно, захотів — у кав’ярню. Але після того, як вони з дружиною вирішили повечеряти не вдома і зо дві години кружляли довкола центру Львова, щоб припаркуватися, спроба закінчилась фіаско: омріяні посиденьки в затишному місці тет-а-тет завершились бургерами в салоні автомобіля по дорозі додому.

Отож, справжня свобода — це незалежність від кухні (приємно готувати у своє задоволення, а не з примусу), від заторів (замовляєш страви додому чи в офіс — і вже не ти хвилюєшся, як вчасно доставити обід), від цейтноту (перерву на обід витрачаєш на його смакування, а не на дорогу чи готування).

„ІНТЕМПО” — це мережа бістро, а також доставка готової їжі. „Смачна їжа — і нічого зайвого” — це гасло мережі, яке і справді вичерпно пояснює, що вам можуть запропонувати.

У закладах із зеленою підсвіткою готують по-справжньому домашню їжу. Це перші, другі страви (і це не тільки „класика жанру” — м’ясні страви з картоплею чи гречкою, розмаїття гарнірів — від запеченого з сиром фета гарбуза до шпарагівки з кунжутом), піца, салати (актуально — багато овочевих із сезонних продуктів), багатьма люблені деруни та вареники, комплексні обіди. Усе це доставляють у межах Львова. А також напівфабрикати з докладними інструкціями, як їх правильно готувати.

На відміну від багатьох служб доставки їжі, привозять і на окраїни міста („зелена зона” — доставка в межах години, „червона” — до півтори, докладніше можна подивитись мапу на сайті). В межах „зеленої зони” безкоштовна доставка їжі львів при замовленні вже від 500 гривень, дармова доставка в „червону зону” — при замовленні на понад 800 гривень.

Ціни — дуже демократичні. Наприклад, комплексний обід коштує від 130 до 245 гривень. А вгадайте, як називається найдешевша піца (145 грн)? Правильно, Студентська.

І найголовніше — усі страви свіжі. Приготовану їжу не підігрівають наступного дня. Саме тому після 17:30 і до закриття у всіх закладах діє 30-відсоткова знижка на всі страви.

Отож, будь вільним — замовляй їжу в ІНТЕМПО!

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com