СТАТТІ

Що взути під штани-джогери

У цій статті розглянемо, що таке штани-джогери та яке взуття до них пасує.

Штани-джогери – це не просто одяг, вони – культовий символ свободи та стилю.

Спочатку був спорт. Батьком джогерів вважається француз, засновник фірми Le Coq Sportif («Спортивний півень») Еміль Камюзе. Його сучасники шукали, щоб то таке вдягнути, аби вільно почуватися під час бігу та гри у футбол. І ось Камюзе запропонував їм спортивні штани з еластичним поясом та манжетами на кінці штанок — джогери (з англійської jogging перекладається як «біг підтюпцем»).

Винахід Кюзе виявився настільки вдалим, що дуже скоро джогери перестали бути виключно спортивним екіпіруванням. У 1980-х роках вони здобули популярність серед молоді, яка цінила комфорт і стиль. І вони стали не просто одягом для спорту, а невід'ємною частиною повсякденного гардеробу.

З того часу штани-джогери стали справжнім символом молодіжного стилю. Вони втілюють динаміку та енергію молодості, дозволяючи вільно рухатися та виглядати стильно у будь-якій ситуації.

Типи чоловічих штанів-джогерів

Щоб ви знали, штани джогери чоловічі існують у різних стилях і дизайнах, що дозволяє кожному знайти щось під свій смак та потреби. Ось кілька типів чоловічих джогерів:

Smart-джогери. Ці моделі мають класичний крій з еластичним поясом та манжетами. Вони підходять для будь-яких повсякденних образів і можуть мати різні кольори та текстильні матеріали.

Спортивні джогери. Ці штани спеціально призначені для занять спортом. Вони зазвичай виготовляються з «дихаючих» і при цьому міцних та еластичних матеріалів, щоб забезпечити комфортність під час фізичних навантажень.

Джинсові джогери: Ці штани поєднують в собі зручність джогерів з класичним дизайном джинсів. Вони можуть мати стандартну джинсову фурнітуру та крій.

Лаунж-джогери. Як зрозуміло з назви, ці створені для максимального розслаблення. Легкі, вільні. У таких джогерах приємно відпочити вдома на дивані за переглядом улюбленого кіно, набиваючи живіт хай не корисними, але такими смачними «ніштяками».

Яке взуття пасує під джогери

Вибираючи взуття для чоловічих штанів-джогерів, звісно, потрібно зважати на конкретний стиль та образ, який хочеться створити.

Наприклад, для створення спортивного або повсякденного образу до джогерів підійдуть кросівки або кеди. Це, мабуть, найбільш очевидний варіант.

Влітку відмінним вибором буде взути мокасини або лофери. Вони додадуть образу безтурботності та стилю, особливо якщо виготовлені зі світлих і натуральних матеріалів.

Колись хлопці в спортивках, черевиках і піджаках викликали сміх в публіки, яка зараховувала себе до такої, що знається на моді. Тепер же все змінилось. Джогери, які є по своїй суті тими ж спортивними штанами, гармоніюють з чоловічими черевиками, і навіть брогами. Головне, щоб пасували по кольору. У такому вигляді не гріх заявитись навіть на важливу офіційну зустріч чи формальний захід.

І, можливо, найнесподіваніше. Джогери можна носити разом із кроксами. Так-так, тими самими кроксами, в яких почуваєшся комфортно і безтурботно. На щастя, на сьогодні купити крокси чоловічі не проблема: у продажу доступні різні моделі і різних кольорів. Є простір для експериментів. Тут вимальовуються три основні варіанти.

Варіант перший. Комбінуєте крокси зі спортивними джогерами і отримуєте легкий і невимушений спортивний образ. Щоб він виглядав повністю завершеним, вбираєте футболку або світшот.

Варіант другий. Джогери і крокси чудово підходять для повсякденного використання. Додаєте сорочку, яка б не була схожа на футболку, — і вперед.

Варіант третій. Якщо під легкі джогери взути крокси, надіти сонцезахисні окуляри і кепку з козирком, можна сміливо відправлятись кудись поближче до води — на озеро, річку, море. Пляжний стиль detected.

Як бачите, джогери — то такі прості, але непрості штани. В них можна мати вигляд, ніби щойно вийшов зі спортзалу. А якщо трохи заморочитись, то цілком можна створити крутий образ, в якому геть не соромно з’явитись в серйозній компанії.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com