СТАТТІ

Найкращі чохли для iPhone 14 Pro 2022 року

Завдяки новим приголомшливим функціям, таким як оновлення камери, 5G, автономність протягом усього дня, чіп A16 Bionic, екран Always-On, Dynamic Island та суперможливості безпеки, ви обов'язково полюбите свій новий iPhone 14 Pro. Однак, не забудьте про його захист: він вже у дорозі до вас, тому захистіть його з першого дня за допомогою одного з найкращих чохлів для iPhone 14 Pro, які ви можете купити.

Найкращі чохли для iPhone 14 Pro, які можна купити прямо зараз

Spigen Mag Armor (MagFit), розроблений чохол iPhone 14 Pro
Цей чохол із тонкими стильними смужками виглядає дорожче, ніж він є насправді. Завдяки сумісності з MagSafe, текстурованим краям TPU для зручного захоплення, м'яким кутам повітряних кишень та тонкому дизайну вам обов'язково сподобається пропозиція від Spigen.

Протиударний прозорий чохол ArtsEvo для iPhone 14 Pro
Цей напівпрозорий барвистий чохол з ТПУ за розумною ціною демонструє або змінює вибраний колір вашого iPhone 14 Pro залежно від того, який із п'яти варіантів кольору ви виберете. Хоч і корпус ArtsEvo тонкий, але забезпечує захист від падіння з висоти 2,6 м.

Чохол-книга NOMAD Modern Leather Folio для iPhone 14 серії
Вишукана крупнозерниста шкіра Horween рослинного дублення розкішно оточує ваш iPhone 14 Pro та забезпечує захист від падіння з висоти до 3 метрів. У ньому ви можете зберігати до трьох карток плюс готівку. З цим футляром у стилі фоліо це дуже зручно.

Удароміцний чохол CASETiFY для iPhone 14 Pro
Вам подобаються чохли, які дещо відрізняються? Ви знайдете те, що вам потрібно, із чохлом CASETiFY Impact . У нашому огляді раніше моделі ми відзначили, що, хоча зовнішній вигляд корпусу — це те, що впадає в око в першу чергу, це міцний корпус, що забезпечує захист від падіння з висоти 0,7 метра.

Чохол CASEKOO Strong Magnetic Clear для iPhone 14 Pro
Цей прозорий чохол забезпечує сумісність із MagSafe і дозволяє вам продемонструвати чудовий колір вашого iPhone 14 Pro за набагато менші гроші, ніж прозорий чохол Apple. Додатковий захист кутів допомагає цьому чохлу перевищити військовий стандарт захисту [MIL-STD-810G].

Силіконовий чохол Apple iPhone 14 Pro з MagSafe
Завжди варто звернути увагу на оригінальні чохли Apple, оскільки вони розроблені інженерами Apple, щоб довести до досконалості кожний вигин. Хоча зовні цього не скажеш, у цьому чохлі є кільце MagSafe, тому всі ваші аксесуари MagSafe будуть працювати ідеально.

Чохол Casely для iPhone 14 Pro Bold Plus MagSafe
Заявіть себе за допомогою чохла Casely Bold Plus MagSafe для iPhone. У нашому огляді цих моделей раніше ми були в захваті від сміливих, яскравих кольорів і надійного захисту. Вибирайте із робіт відомих художників, таких як Фріда Кало (на фото), Ван Гог та багато інших.

Чохол Speck Presidio Perfect Clear Ombre MagSafe для iPhone 14 Pro
Ми любимо чохли Speck Presidio, ми захоплювалися цими захисними, але тонкими чохлами в оглядах попередніх моделей. Це привабливе омбре виводить прозорий корпус на новий рівень, трохи змінюючи колір вашого iPhone 14 Pro.

CaseBorne V для iPhone 14 Pro
Захистіть свій iPhone 14 Pro за допомогою цього крутого чохла, який виглядає так, ніби може перетворитися на робота або щось таке. Вбудована захисна плівка захищає чудовий екран, а підставка на задній панелі дозволяє дивитися відео та інший контент набагато зручніше.

Найкращий чохол для iPhone 14 Pro для вас
Ще до його прибуття преміального iPhone 14 Pro ви можете замовити чохол і мати його під рукою, щоб використовувати в перший день. Ми зібрали тут кілька чохлів з різними функціями та діапазоном цін. За свої гроші Spigen Mag Armor (MagFit), розроблений для корпусу iPhone 14 Pro — покупка, яка того варта. Він добре виглядає, пропонує достатній захист і не вартує дуже багато. Він представлений у двох кольорах: темно-синьому та чорному. Я завжди звертаю увагу на сумісність із MagSafe при виборі чохла, і в цьому вона є.

Якщо ви готові витратити більше на щось більш класне, зверніть увагу на чохол-книжку NOMAD Modern Leather Folio для iPhone 14 Series. Ми розглянули низку моделей NOMAD і завжди вважали їх першокласними. Крупнозерниста шкіра Horween з відповідальних джерел згодом стає все краще і краще, оскільки на ній з'являється улюблена патина.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com