СТАТТІ

З чим носити джинси влітку 2024: прості аутфіти

Джинси — це універсальний одяг на всі сезони, але і його необхідно правильно носити. Якщо ви досі вдягаєтеся за принципом «що випало з шафи, то моє», ми підготували для вас просту шпаргалку на це літо.

Трендові джинси на теплий сезон


Весною та влітку 2024 року жіночі брендові джинси пропонують у таких фасонах:
  • широкі — вони практичні й зручні, це можуть бути кюлоти чи палацо;
  • прямі — класика в джинсовому світі, що підходить усім без виключень;
  • джинси-кльош — бажано вибирати моделі, що починають збільшуватися ще від середини стегна.
Цього сезону актуальний одяг – мішкуваті джинси. З кольорів можна вибрати темно-синій і світлий. Серед трендових відтінків є й «брудний сірий». Якщо ви стежите за актуальними аутфітами, то можете придбати і їх.

4 комбінації з джинсами


Щоб мати стильний вигляд, заздалегідь складіть собі аутфіти для повсякдення. Завдяки цьому ви швидко вдягнете те, що й планували.

Цікаві комбінації з джинсами:

  • топ і жакет – е класичний і стильний варіант, можна вибирати їх у монохромному поєднанні, або контрастному, що підходить для урочистих заходів, офісної роботи й звичайних прогулянок парком;
  • світшот – це традиційний повсякденний варіант, краще вибирати джинси простого крою та класичних відтінків, а от верхній одяг може бути максимально різним;
  • футболка – тут сучасна мода мало обмежує нас в дизайнах, ви можете брати як звичні футболки-оверсайз, так і топи (довгі й вкорочені);
  • лонгслів – ідеальний одяг влітку — це лонгслів з натуральних матеріалів, він схожий на футболку за кроєм, але має довгі рукави (може бути білим, сірим чи яскравим).
Отже, не бійтеся комбінувати. Влітку з джинсами можна вдягати майки й лляні сорочки. У холодні дні можете вдягнути худі або футболку з кардиганом.

Головне — зберігайте баланс у фігурі. Комбінація джинс і верху не має візуально вкорочувати ваше тіло. Також важливо, аби кольори мали гарний вигляд при поєднанні. А трендові моделі джинсів і іншого одягу ви можете придбати на invogue.ua.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com