СТАТТІ

Хіт сезону: які сукні носитимуть українки у 2024 році

Як би палко ми не любили стримані брючні костюми чи розслаблені джинси, найжіночнішим фасоном усіх часів залишається сукня. Мінімалістична або ефектна, яскрава чи ахроматична, коротка або довга, з рукавом чи без — яка завгодно, але сукня. Мати у гардеробі кілька дизайнерських моделей для різних випадків — отже, значно спростити собі життя. Як мінімум тому, що не доведеться кожного разу ламати голову над тим, який низ краще поєднується з цим верхом, чи навпаки. Достатньо додати улюблене взуття, кілька аксесуарів — і образ вийде на мільйон. Подивимось, які брендові сукні будуть найпопулярнішими у 2024 році.

Що нам пропонують носити відомі дизайнери

Українкам доступний великий вибір ексклюзивних товарів. Так, у категорії «Сукні» на сайті столичного ЦУМа представлені десятки товарів від закордонних та вітчизняних лейблів. Перші сходинки у рейтингу популярності посідає продукція від:

  • Artichoke;
  • MISBHV;
  • Dr Denim;
  • Bimba Y Lola;
  • Poustovit;
  • Marni;
  • Nué.

Проте список не вичерпується лише цими брендами.

Чим особлива запропонована продукція? Увесь асортимент повністю відповідає останнім трендам. Частина товарів доступна лише онлайн. Тут є денім в усіх його проявах: міні і міді, небесно-блакитний і чорний, стриманий прямий силует та з грайливими оборками. Не менш популярний трикотаж — це безпрограшне рішення для повсякденного гардеробу. На теплу погоду розраховані бавовна й віскоза.

Жінкам, які люблять завжди бути у центрі уваги, запропоновані спокусливі мінісукні з паєтками, оздоблені металевою сіткою, та корсетне вбрання. Поціновувачки мінімалізму знайдуть у каталозі однотонні сукні, що приваблюють невибагливим позачасовим кроєм. Для тих, хто любить колір, в асортименті представлена продукція з принтами. Найбільш популярні мотиви — флористичні, анімалістичні, геометрія. 

Як у каталозі популярного бренда знайти ідеальну сукню

Коли вибір великий, недовго і розгубитися. Наступні прості поради допоможуть безпомилково вибрати модель, в якій жінка виглядатиме на всі сто. Стилісти рекомендують перш за все:

  • зважати на свій стиль — ідеальна сукня має не просто бути трендовою, але й гармоніювати з іншими предметами гардеробу;
  • враховувати тип фігури — хай одяг підкреслює переваги та приховує особливості, якщо вони заважають почуватись щасливою;
  • вибирати правильний розмір — не лінуватися робити заміри перед покупкою та вивчати сітки брендів;
  • віддати перевагу не модному кольору, а тому, що відповідає кольоротипу.

Якщо є можливість приміряти обрану сукню перед покупкою, не треба цим нехтувати. Найбільше пощастило киянкам: у столиці надається послуга «Click & Collect»: замовлення доставляють у примірочну зону ЦУМа. Але це зовсім не означає, що мешканки інших міст мають менше шансів купити одяг, що ідеально сяде по фігурі. У каталозі багато фото й детальні описи, тож вибирати зовсім не складно.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com