СТАТТІ

Для чого призначають Кломід спортсменам?

У світі спортивної фармакології існує досить важливий препарат, активний компонент якого – кломіфену цитрат. За основною властивістю він є речовиною антиестрогенової дії. Кломіфен (інша назва – Кломід) контролює побічні ефекти та бере участь у відновленні після застосування анаболіків. Розглянемо докладніше, для чого його призначають, та як приклад представимо Clominox 50 mg від відомого малайзійського виробника Malay Tiger на сайті інтернет-магазину СтероідШоп https://steroidshopua.com/uk/product/1033/.

Основні властивості

Коли людина використовує стероїдні засоби (синтетичний тестостерон), її організм сприймає це як сигнал про те, що виробляти власний гормон більше не потрібно. Його рівень зменшується. Одночасно з цим рівень свого естрогену (жіночого гормону) може збільшуватися.

Кломід в свою чергу блокує вплив естрогену. Зв'язуючись з рецепторами естрогену, він перешкоджає їх активації, допомагає відновити природний гормональний баланс. Крім того, стимулює секрецію гонадотропінів, таких як фолікулостимулюючий гормон (ФСГ) і лютеїнізуючий гормон (ЛГ). Вони є передвісниками тестостерону у чоловіків.

В результаті з організмом відбуваються наступні процеси:

  • усунення гінекомастії, попереджання збільшення грудної залози;

  • стимуляція вироблення власного тестостерону;

  • блокування дії естрогену;

  • зниження затримки рідини як наслідку надмірного рівня естрогенів.

Він досить ефективно працює для відновлення гормонального фона та управління побічними ефектами.

Рекомендації до застосування

Кломінокс 50 має різні схеми дозування, в залежності від потужності стероїдів, які застосовувались.

Для стероїдів сильної та середньої дії є відмінність у прийомі.

1. Після курсу сильних анаболіків перші три дні доза складає 100 мг, наступні два тижні – по 100 мг, ще два тижні - по 50 мг, потім протягом 14 днів – по 25 мг.

2. При використанні препаратів середньої потужності протягом двох тижнів застосовується по 50 мг, після чого ще 14 діб – по 25 мг.

Курс забезпечує стабільний рівень тестостерону та дозволяє зберегти м'язову масу, що набута за допомогою медикаментів. Якість м'язів залишається неперевершеною та міцною.

Оптимальна доза для Кломіду складає 50-100 мг (1-2 таблетки) на день після їжі. Цикл триває в середньому 10-14 днів. Крім того, корисно приймати засоби для збільшення рівня тестостерону та жироспалювачі (якщо культурист проходить етап сушки).

При застосуванні Кломіда, в незалежності від його торговельної назви важливо дотримуватись певних рекомендацій, оскільки існує декілька виробників, але в усіх них однакова діюча речовина кломіфену цитрат (Clomifene сitrate).

Кломід є ключовим засобом для спортсменів у контролі побічних ефектів від анаболічних стероїдів. Його правильне використання може сприяти відновленню гормонального балансу при інтенсивних тренуваннях.

Можлива побічна дія

Препарат відносять до більш безпечних виробів, «побочка» яких розвивається досить рідко. Але важливо пам’ятати, що ймовірні проявлення у деяких випадках:

  • проблеми зі сном;

  • дискомфорт у животі та головний біль;

  • відчуття нудоти, блювання та діарея;

  • почуття запаморочення;

  • акне та висипання.

Також варто пам’ятати про індивідуальну реакцію організму, яка може виникнути як непередбачувана.

Після того, як спортсмен закінчив курс анаболіків, йому необхідно пройти етап відновлення, оскільки його гормональний фон сильно постраждає. Рівень тестостерона та його вироблення – ненормальні. Для того, щоб організм почав знову його самостійно виробляти, потрібний час, а культурист може відчувати слабкість. Щоб уникнути цього стану або значно зменшити його прояви та нормалізуватися, слід мати на увазі Кломід.

Завітавши до інтернет-магазину steroidshopua.com, ви отримаєте якісні препарати та кваліфіковану консультацію, щоб забезпечити ефективність лікування.

Самолікування шкодить здоров’ю спортсмена

Будь-які препарати спортивної фармакології дозволено приймати лише за призначенням спортивного спеціаліста. Він зможе провести комплексне обстеження організму, порекомендувати необхідні засоби, визначити їх дозування та термін вживання, а також розрахує післякурсову відновлювальну терапію. Вкрай важливо дотримуватися визначеної фахівцем схеми стероїдного циклу.

Незважаючи на те, що Кломід блокує частину побічних ефектів анаболічних стероїдів, самовільно продовжувати термін його використання або, навпаки, скорочувати заборонено.

Так само не можна відмовлятися від будь-якого з інших призначених медикаментів на курсі або під час ПКТ. Комплексні стероїдні програми забезпечать кращу результативність та зменшать ризик виникнення негативних реакцій. Однак, це можливо лише за умови ретельного дотримання складеної схеми.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com