СТАТТІ

Купити золоту обручку – яку краще обрати?

Купувати коштовності – то одне задоволення, бо занурюєшся у світ краси, розкоші та досконалості. Але є прикраси, які підбирати треба максимально ретельно, причому з урахуванням того, що вони мають подобатися як мінімум двом людям одночасно. Мова про обручки. Адже це прикраси парні та символічні. Саме такі коштовності символізують вічне кохання і мають бути виконані у форматі «вічності». А що може бути більш вічним ніж золото?

obruchalnoe_koltso_antistress_v_kombinirovannom_tsvete_zolota_s_almaznoy_granyu_000000299_1036_14_3.jpg

Тому якщо ви хочете придбати прикраси, які не втрачають своєї краси та актуальності ні від часу ні в залежності від останніх ювелірних трендів, експерти Злато радять купити золоту обручку. Але коли споживачі бачать різноманіття, запропоноване виробниками, зразу виникає питання, а на якій саме моделі зупинити свій вибір. А це вже питання смаку та бюджету. Хоча, асортимент настільки різноплановий, що підібрати є шанс і на самий вибагливий смак, і на самий обмежений чи необмежений бюджет.

Від простих до супер шикарних

Золоті обручки відрізняються за багатьма параметрами. Так майстри створюють прикраси для наречених:

  1. З різних сплавів, а це впливає на колір;
  2. З різним декоративними елементами;
  3. В різних дизайнерських рішеннях та стилістичних концепціях.

Обираючи обручку, треба пам’ятати, що вона має бути якісною, здатною витримати багаторічну активну експлуатацію. Всі ж молодята планують носити одну обручку все життя. І сама прикраса має бути вічна як і кохання. Добре що для створення своїх колекцій майстри використовують високопробний дорогоцінний метал, який має гарний вигляд навіть через багато років після придбання прикраси.

Також молодята можуть обирати обручки з золота за формою та декоративним оформленням. Якщо з формою і існують якісь обмеження, то декоративне оформлення буває різним.

Так в якості декору використовується коштовне каміння (діаманти, смарагди, рубіни, топази, сапфіри). Але сучасні покупці не проти і таких міксів як золото з:

  • Родієм;
  • Платиною;
  • Діамантовим грануванням;
  • Гравіюванням;
  • Керамікою;
  • Емальованими вкрапленнями.

Складність дизайну, наявність декору та його вид, вага обручки – це все впливає на вартість. Але мануфактури пропонують колекції у різних сегментах. Це значить, що купити обручку золоту вийде як у дуже заможних покупців (і вони, як правило, обирають моделі з преміальних колекцій), так і у тих в кого є обмеження по бюджету.

koltso_iz_krasnogo_zolota_s_brilliantami_i_rodirovaniem_000103662_000103662.jpg

Причому моделі з бюджетних колекцій виглядають не менш стильно і круто. Щодо якості то вона безкомпромісно висока для всіх без виключення екземплярів. Тому консультанти Zlato впевнені, що придбання будь-яких прикрас з запропонованих зарубіжними та вітчизняними виробниками, будуть до смаку покупцям.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com