СТАТТІ

Львівський футболіст готується до матчів плей-офф Ліги чемпіонів

Головний футбольний турнір Європи – Ліга чемпіонів, — повертається у середині лютого іграми вирішальної стадії плей-офф, і серед тих, хто візьме участь у цих поєдинках, буде й уродженець Львівщини Роман Яремчук.

Яремчук нині є гравцем бельгійського клубу «Брюгге», який сенсаційно пробився до числа шістнадцяти найкращих команд у Лізі чемпіонів. У суперники по першій стадії плей-офф клуб українця отримав португальську «Бенфіку». І це буде дуже важке випробування для команди Яремчука.

Які ж шанси на прохід до наступної стадії у «Брюгге»? Якщо проаналізувати їх, оцінивши котирування від букмекерів, то бельгійська команда не буде фаворитом протистояння. Зокрема, відома БК ПаріМатч залишає команді Яремчука близько 28% шансів на вихід до чвертьфіналу. До речі, любителі футболу можуть підтримати команду, уклавши парі на успіх «Брюгге» з використанням спеціального промокоду: докладніше про нього можна дізнатися на сайті http://www.gazeta.lviv.ua/bookmakers-promokody/parimatch.

Не варто забувати ще і про те, що для самого Яремчука протистояння з «Бенфікою» буде особливим та принциповим. Адже саме з цього клубу Роман перебрався до «Брюгге» на початку нового сезону — і таким от чудернацьким чином доля одразу ж звела минулу та нинішню команди українця в одну пару на важливій стадії Ліги чемпіонів.

Можна не сумніватися, що Яремчук докладе всіх сил, аби відзначитися голом у протистоянні з колишнім колективом, але які шанси у форварда на гол вже у першому матчі? Щоб відповісти на це питання, звернемося до аналітиків відомого букмекера Vbet, детальніше про яку можна почитати за цим посиланням http://www.gazeta.lviv.ua/bookmakery/vbet. Також тут доступна інформація про бонуси компанії. І тим, хто бажає використати ці бонуси для ставки на гол Яремчука у грі з «Бенфікою», буде цікаво дізнатися, що експерти Vbet оцінюють таку вірогідність у 23% шансів.

Нагадаємо, що уродженець Львівщини Роман Яремчук цього сезону зіграв за свій нинішній клуб 15 матчів у чемпіонаті Бельгії та 3 поєдинки у Лізі чемпіонів. За цей період українець відзначився двома забитими м’ячами та двома результативними передачами на одноклубників. Показники не надто вражаючі, але можливо, саме на гру проти колишнього клубу нападник приберігає свій найбільш ефективний футбол, і саме ці протистояння зможуть стати поворотним моментом в його новому етапі кар’єри.

Перший поєдинок «Брюгге» проти «Бенфіки» відбудеться на домашньому для бельгійського колективу полі. Його заплановано на 15 лютого. А матч-відповідь буде зіграно в Португалії вже навесні – 7 березня.  

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com