СТАТТІ

Медичне обслуговування за кордоном: що потрібно знати про страховки?

Оформлювати чи не оформлювати медичну страховку? Чимало українців не розраховували лишитись за межами рідної країни на такий довгий час, тому частина з них нехтувала страхуванням і користувалася дозволом перетину кордону без нього. Але людське здоров’я досить непередбачуване і може раптово потребувати медичної допомоги. Загалом стається так, що українці, які не мають туристичного страхування, змушені витрачати шалені кошти лише на прийом до лікаря. Ось саме такі ситуації є відповіддю на вищезгадану дилему.

Наявність страхового поліса гарантує вам швидку організацію лікарської допомоги та покриття медичних послуг, медикаментів. Якщо порівняти витрати на страховку та загальну суму коштів, яку в середньому витрачає кожен пацієнт після первинного огляду лікаря, то можна зробити висновок, що мати страховку значно вигідніше.

Деякі країни пропонують біженцям безкоштовні консультації та обслуговування в медичних установах. Однак і тут варто пам’ятати, що інколи вам доведеться сидіти годинами у черзі, аби потрапити на прийом до лікаря.

Зауважимо й на тому, що у світі досі активно поширюється коронавірус, який інколи може проходити у важкій формі. В цьому випадку без лікарської допомоги та перебування в стаціонарі не обійтись. Тому хорошим методом збереження фінансової стабільності в такій ситуації є укладання договору туристичного страхування, який покриває цей діагноз.

В наш час для оформлення страховки відвідування офісу необов’язкове, адже страховики пропонують альтернативний варіант придбання поліса, який не забирає зайвий час. Наприклад, страхова компанія VUSO дає можливість укласти договір онлайн. Ця процедура не потребує жодних додаткових документів чи засобів: лише телефон, інтернет та дані закордонного паспорту. Кілька хвилин на заповнення інформаційної форми та оплата замовлення – е-поліс вже на вашій електронній пошті. Не варто турбуватися про те, що такий варіант страхування може бути неприйнятий за кордоном, адже е-поліс має рівнозначну силу, як і паперовий.

Розглядаючи умови туристичного страхування від VUSO, можна знайти велику кількість переваг, які гарантуватимуть вам високий рівень обслуговування та якість послуг. Зокрема важливо те, що компанія співпрацює з міжнародним асистансом, який завоював довіру багатьох мандрівників своєю відповідальністю та швидкістю обробки запитів. 

Додатковий «плюс» – базове страхування від ковіду в кожному договорі. Відчуваєте, що маєте симптоми захворювання? Телефонуєте за номером асистанса і вже протягом найближчих годин вам буде організовано прийом лікаря та ПЛР-дослідження, яке підтвердить або спростує діагноз. 

Про якість обслуговування в цій компанії говорить її репутація. В Україні страхова компанія  VUSO очолює рейтинги найвідоміших фахових видань як лідер туристичного страхування.

Клієнтоорієнтованість зумовлює те, що умови туристичного страхування підлаштовані саме під потреби українців. Туристична страховка від VUSO – вибір відповідального туриста, який піклується про власне здоров’я.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com