СТАТТІ

Польща – Аргентина: прогноз на матч та коефіцієнти

 

У середу, 30 листопада 2022 року, відбудеться 3-й фінальний раунд у групі C на чемпіонаті світу з футболу, де один із матчів проведуть збірні Польщі та Аргентини. Зустріч пройде на стадіоні «974» у Досі, Катар, обіцяючи подарувати вболівальникам моменти, що запам'ятовуються на все життя і яскраві голи.

На гру Польща-Аргентина ставки приймає перший легальний букмекер України Паріматч, пропонуючи вигідні бонуси за реєстрацію, топові коефіцієнти та найбільші ліміти. Клієнти беттинг-компанії захищені від несумлінних маніпуляцій з рахунком, крадіжки коштів та недбалості підтримки. Це не лише легальний постачальник букмекерських послуг, а й беззаперечний лідер індустрії розваг, з яким асоціюються поняття інновацій, надійності та чесності.

6331aa0ec6a46.png

Огляд матчу Польща – Аргентина: шанси та очікування

Третій тур групового етапу Кубка ФІФА — це завжди напружене суперництво з точки зору мотивації та вирішуваних завдань. Якщо до цього моменту в стартових розіграшах команді вдається набрати 6 очок, гарантувавши собі прохід далі, то велика ймовірність того, що на поле вийде склад з резерву. Можливо, щось подібне нас чекає у майбутньому матчі. Тоді фаворит в обличчі «La Albiceleste» втрачає перевагу, а у поляків збільшуються шанси вийти другими з квартету в 1/8 фіналу ЧС 2022.

Очікується, що Аргентина без проблем впорається з опонентами, які йдуть за графіком до гри зі збірною Польщі, заздалегідь забезпечивши собі місце у плей-офф. У цьому випадку підопічні Чеслава Міхневича здатні створити невеличку сенсацію.

6331aa058b6bb.png

Статистика особистих зустрічей

Аргентина – головний фаворит на підвищення та дворазовий переможець чемпіонатів світу (у 1978 році та вісім років по тому). Ліонель Мессі та КО виграли Кубок Америки минулого року, а до цього моменту оформили серію з 30 ігор, у якій жодного разу не програли.

Здається, Польщі нема чого протиставити настільки потужному конкуренту, але статистика минулих зустрічей демонструє, що не все так безнадійно:

  • 12 жовтня 1980, Буенос-Айрес: Аргентина-Польща 2:1;
  • 28 жовтня 1981, Буенос-Айрес: Аргентина-Польща 1:2;
  • 17 січня 1984 року, Калькутта (Індія): Польща-Аргентина 1:1;
  • 26 листопада 1992, Буенос-Айрес: Аргентина-Польща 2:0;
  • 5 червня 2011 року, Варшава: Польща-Аргентина 2:1.

Так, останній раз ці двоє сходилися в міжсобойчику ще у 2011 році, але зауважте, навіть у випадках програшу рахунок для поляків не був розгромним.

6331aa43ca8a9.png

Польща – Аргентина: прогнози на сайті букмекера Parimatch

Лінія, яку виставив на івент ЧС-22 надійний букмекер Паріматч, свідчить на користь Аргентини. Ставки на перемогу номінальних господарів приймаються за 5.20, нічию можна зіграти з множником 3.70, а перемога другої команди оцінена в 1.70. Втім, зіставивши факти та увімкнувши логіку, ми радили б розглянути азіатський тотал 2,25 по 1.82 або піти на ризик, взявши нульову фору на користь Польщі за 3.75. Вибір за вами, а на цьому прощаємось і бажаємо успіху!

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com