СТАТТІ

Розумний годинник для фітнесу та тренувань: Amazfit від Xiaomi

Смартгодинники для багатьох стали справжніми помічниками у повсякденному житті. Компактний гаджет на вашій руці “вміє” робити багато корисних речей. Але більш за все їх цінують люди, що займаються фітнесом і стежать за власним здоров’ям. І якщо шукаєте смартгодинник за гарною ціною та з великим функціоналом, розумні годинники Amazfit варті особливої уваги. Це один з суббрендів Xiaomi, що свідчить про високий рівень технологічності та надійності. Смартгодинники Amazfit мають попит серед покупців також через їхню доступну вартість у порівнянні з іншими брендами, наприклад Apple або Samsung.

Переваги смартгодинників Amazfit

Компанія на розсуд покупця пропонує великий вибір моделей розумних годинників. Але якщо говорити в загальному, усі вони мають наступні переваги:

  1. Функції відстеження фітнесу. Amazfit пропонує широкий спектр функцій для відстеження фізичної активності – кроків, відстані, калорій, пульсу, сну та інших показників. Це дозволяє користувачам детально вивчати свої тренування та стежити за станом здоров'я.
  2. Водостійкість – з цим годинником можна пірнати в басейн. Так, модель Amazfit GTS 4 витримує тиск до п’яти атмосфер, що дорівнює глибині до 50 метрів.
  3. Довгий час роботи від акумулятора. Розумні годинники Amazfit можуть працювати без підзарядки протягом тривалого часу. Це особливо важливо для тих, хто хоче використовувати пристрій під час тривалих тренувань чи подорожей.
  4. Смарт функції. Amazfit також оснащений різноманітними розумними функціями, такими як сповіщення про дзвінки та повідомлення, управління музикою, GPS і можливість встановлення додатків для розширення функціонала.
  5. Дизайн і різноманітність моделей. В колекції виробника ви знайдете моделі як для жінок, так і для чоловіків. Також є годинники унісекс.

Якщо ж говорити про вартість, то купити годинники Amazfit під ваші потреби можна за ціною від 1499 до 8999 гривень.

Amazfit GTS 4: найпопулярніший смартгодинник в Україні

Ці пристрої працюють на власній операційній системі Zepp 2.0, що сумісна з iOS та Android. Для людини, що активно займається фітнесом, обрати саме цю серію варто з наступних причин:

  • Підтримка більш ніж 150 спортивних режимів;
  • Годинник самостійно розпізнає різноманітні види фізичної активності;
  • В режимі реального часу передає дані про ваш стан здоров’я та досягнення у спорті;
  • Інтеграція з найпопулярнішими додатками для спорту – Strava, Adidas Running;
  • Цілодобовий моніторинг найважливіших життєвих параметрів – пульс, кисень в крові, рівень стресу, якість і тривалість сну.

Серед інших корисних функцій варто відзначити інтеграцію з голосовими асистентами, підтримку GPS та навігації, великий обсяг власної пам’яті для зберігання музики, можливість під’єднання бездротових навушників, просте підключення до смартфонів на базі iOS та Android.

В серії смартгодинників Amazfit GTS 4 є жіночі, чоловічі та унісекс пристрої, що мають сучасний та стильний вигляд. Завдяки можливості часто змінювати циферблати та обирати ремінці різних кольорів, годинник ідеально пасуватиме з будь-яким одягом та іміджем свого господаря.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com