СТАТТІ

Як знайти кваліфікованого сантехніка у Львові?

Збираєшся виходити з дому, підходиш до дверей, щоб вирушити на роботу, а в них дзвонять. На сходах – сусіди знизу: „Ви нас топите”. Знайома ситуація? Робота не почекає, але й „дощ” до сусідів не можна ось так просто взяти і залишити. Коли поспішаєш, а вдома екстрена ситуація, добре мати під рукою контакти того, хто може допомогти.

Аварійні ситуації, як на зло, здебільшого трапляються невчасно. У львівських „австрійських” будинках водогін та каналізація старі, отож із ними часто виникають проблеми.

Серед майстрів-будівельників чи фахівців із ремонту побутує напівжарт: замовник завжди може обирати не більше двох опцій одночасно із трьох – дешево, швидко, якісно. При цьому дешево може означати дорого у перспективі: переробити або відремонтувати вдруге рідко буває дешевше. Отож, переважна більшість замовників усе-таки шукають майстрів, які працюють швидко і з високим результатом.

Отак і в пошуку сантехніка головне – знайти майстра – знавця своєї справи, який зможе оперативно приїхати й усунути проблему чи встановити усе, що потрібно. Які ж критерії доброго спеціаліста? Фаховий сантехнік швидко діагностує причину проблеми, оцінює обсяг робіт та час виконання, має усі потрібні професійні інструменти, рекомендує якісне обладнання.

Викликати кваліфікованого сантехніка, який прибуде на місце не пізніше, ніж за годину, пропонує Домова служба у Львові. Компанія працює без вихідних. Зателефонувати можна у будь-який зручний час. Майстер приїде навіть у неділю. І свою роботу виконає швидко та якісно.

Послуги сантехніка у Львові, звісно, не обмежуються встановленням змішувачів, ремонтом труб чи заміною сифону. Домова служба забезпечить встановлення душової кабіни, прочищання каналізації (удома, в офісі чи в торговельних приміщеннях); ремонт та демонтаж сантехнічного обладнання – від найпростішого (кран або труба) до встановлення стояка з вибиванням усіх потрібних отворів тощо.

При цьому й ціни на послуги сантехніків Домової служби не найвищі на ринку. Крім того, компанія надає 10-відсоткову знижку постійним клієнтам.

Мабуть, анекдотичні представники професії (напідпитку, любитель поговорити замість сумлінно попрацювати) уже залишились тільки у народній творчості. Та все ж не варто випробовувати свою фартовість. Домова служба ретельно підходить до пошуку фахівців, яких бере на роботу, тому послуги надають тільки кваліфіковані майстри-сантехніки, які мають усе необхідне обладнання та основні розхідні матеріяли. Вони вчасно приїжджають на виклик та оперативно виконують усю роботу, без зайвих зволікань. Їм можна довірити дорогу якісну сантехніку, вони зможуть правильно змонтувати та встановити її. Майстри не затягують роботу, все виконують чітко й оперативно. Після завершення роботи прибирають за собою. На всі роботи надають гарантію.

 

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com