СТАТТІ

Срібні браслети – шик і елегантність одночасно

Срібло було є і залишається одним із улюблених металів майстрів ювелірного мистецтва. Причому використовується срібло вже протягом тисячоліть. Це не дивно, бо метал пластичний та «слухняний» і саме ці риси дозволяють ювелірам створювати справжні шедеври на всі смаки і гаманці.

Срібні браслети

Різноманіттям вражають всі вироби з цього металу, але особливою популярністю користуються срібні браслети https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/brasletu/f/vyd_metalu-sriblo/. Причому мова не тільки про жіночі срібні браслети, але і про чоловічі прикраси на зап’ястя, які особливо набули популярності за останні кілька років. Але на жаль не всі знають, як найкраще додати срібні прикраси до свого образу і саме тому частенько відмовляються від ідеї придбати срібний браслет. А шкода, бо консультанти УкрЗолото нададуть вам всі необхідну інформацію і про виріб і про способи його поєднання з іншими аксесуарами і предметами вашого гардеробу.

Різні способи виготовлення – це важливо

Якщо ви «не на ти» з секретами ювелірного мистецтва, то навряд чи ви знаєте що срібні прикраси і браслети то не виключення дуже рідко коли виготовляються з «чистого» срібла. І немає значення ви вирішили придбати унікальний дизайнерський дуже крутий срібний браслет, чи прикрасу з серійної колекції (з бюджетного сегменту) — для їх виготовлення використовується сплав, тобто майстри комбінують кількох металів.

І саме від кількості срібла у тому чи іншому ювелірному виробі залежить ціна. Крім того це впливає на довговічність виробу та його зносостійкість. А це дуже важливо, бо ви однозначно хочете носити свою обновку багато років і зовсім не «палаєте» бажанням міняти її через короткий період бо вона втратила свій красивий зовнішній вигляд.

До речі зробити «перевірку» якості сплаву можна самостійно. Зверніть увагу на маркування на срібному браслеті. Один із самих поширених варіантів - Срібло 925 проби.

Це срібло отримало назву стерлінгове і воно є дуже поширеним. Щодо його «складу» то це мікс з срібла (92,5%) та нікелю (7,5%). Інколи замість нікелю використовують мідь у тій же кількості.

Саме додавання нікелю або міді у сплав збільшує твердість металу і робить його більш міцним. Саме тому стерлінгове срібло найчастіше використовують для виготовлення прикрас «носіння» який варто назвати активним. І саме срібні браслети відносяться до цієї групи аксесуарів.

Щодо:

  • стилістики;
  • форм;
  • типу плетіння;
  • дизайнерських рішень:
  • декору, то тут немає жодних обмежень.

Браслети срібні

Не дивно, що кожен покупець має змогу придбати срібний браслет саме у тому виконанні яке йому до смаку. Тим більше зо не тільки дизайном відрізняються представлені моделі але і ціною. Отже консультанти UkrZoloto запропонують на вибір і ексклюзивні рішення виготовленні невеликим накладом або навіть у єдиному екземплярі, і серійні бюджеті версії, які не дивлячись на свою «серійність» привертають увагу стильністю і високою якістю виготовлення.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com