СТАТТІ

ТОП-4 моделей геймерських смартфонів

За гральним потенціалом сучасні смартфони конкурують не тільки з планшетами, але й з портативними консолями. Виробники розширюють оперативну пам'ять гаджетів, наділяють їх потужними процесорами та великими екранами, вбудовують стереодинаміки. А розробники комп’ютерних ігор випускають мобільні версії своїх хітів, які захоплюють не менш ніж класичні варіанти для ПК. 

Який смартфон обрати для ігор

Грати в гру можна на будь-якому телефоні. Навіть найпростіші моделі підтримують такі жанри, як головоломки, кросворди, карти. Але справжньому геймеру цікаві MMORPG та MOBA. Тож, щоб «рубитися» у Call of Duty або ганяти у Need for Speed, потрібно купити телефон-смартфон з неслабкою «начинкою». Про 4 найкращих моделі – далі. 

Xiaomi Redmi Note 10 Pro – бюджетний вибір

Отримати модель телефону з флагманськими характеристиками, але не за всі гроші світу цілком реально. Redmi Note 10 Pro пропонує 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті, 64 або 128 ГБ вбудованої пам'яті та геймерський процесор Snapdragon 732G. AMOLED-дисплей має частоту оновлення у 120 Гц. Серед інших переваг:

  • захисна плівка на екран та прозорий чохол в комплекті з гаджетом;
  • камера з модулем у 108 Мп;
  • можливість ширококутної та макрозйомки;
  • швидка зарядка;
  • безконтактна оплата.

iPhone 13 Pro Max для фанів «яблуневої» продукції

Коли при описі гаджета ви кажете «айфон», то всі інші характеристики вже зайві. Компанія Apple встановила настільки високу планку якості, що всім іншим виробникам залишається тільки наздоганяти її та приваблювати покупців нижчою ціною. 

Кожна деталь ігри передається на 6,7-дюймовому екрані серії Pro Max з роздільною здатністю 1284×2778 пікселів та частотою оновлення у 120 Гц. Цей смартфон також характеризується довшою автономною роботою без необхідності підзарядки. 

Black Shark 5 Pro для стильних геймерів 

Геймерська орієнтованість «чорної акули» одразу проглядається по невеликих яскравих кольорових вставках на корпусі та висувним клавішам-тригерам на бічній грані з металу.

Варто відзначити фірмову операційну систему Joy UI на базі Android 12, створену спеціально для ігрової лінійки смартфонів Xiaomi. Вона відрізняється тонким налаштуванням тригерів, повідомлень і продуктивності прямих всередині гри, а також дозволяє калібрувати чутливість сенсора. 

Asus ROG Phone 5 з системою охолодження

Основна характеристика геймерського смартфона від Asus – неперевершена потужність, яку забезпечує поєднання процесора Snapdragon 888 та 16 ГБ оперативної пам’яті. Доповнює чіп спеціальна система охолодження, яка дозволяє годинами грати у вимогливі ігри без перегріву «заліза». 

Модель сумісна з низкою гральних аксесуарів, має чутливі кнопки та підсвічування RGB. А потужність комплектного блоку живлення 65 Вт дозволяє заряджати смартфон з 0 до 100% всього за 50 хвилин. Тож, робити довгу перерву, коли ви вже майже на фінальному рівні гри, не доведеться.

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com