СТАТТІ

Як гуманітарний проект Line-Up діє на території України

З того моменту, як на території України запровадили військовий стан, компанія Пін Ап вирішила не залишатися осторонь і по можливості допомогти українцям пережити ці складні часи. Було ухвалено рішення створити спеціальний гуманітарний проект Line-Up, внаслідок діяльності якого мільйони громадян України вже змогли отримати різну допомогу, яку команда Pin-Up розвозить прифронтовими зонами, що знаходяться під постійними обстрілами.

фонд Pin-Up

Неоціненна допомога від Pin-Up Foundation

Економіка України страждає від ракетних атак. Кваліфікований персонал виїжджає, заводи зруйновані, компанії банкрутують - все це негативно позначається на поповненні бюджету. Щоб хоч якось підтримати економіку України, керівництво компанії вирішило створити благодійність Pin-Up, спрямований на допомогу найбільш вразливим верствам населення. Гуманітарна допомога спрямовується до найбільш постраждалих регіонів країни, до прифронтових зон, які щодня обстрілюються ворогом.

У прикордонних регіонах з лінією зіткнення існує потреба в таких товарах:

  • медикаменти;
  • дрова;
  • продукти харчування;
  • генератори;
  • пауербанки;
  • старлінки.

Протягом минулого року компанією Пін Ап було сплачено ліцензійні збори та податки до бюджету на суму близько 270 мільйонів гривень. Йдеться про такі податкові платежі, як єдиний соціальний податок, військовий збір, податок на доходи фізосіб, єдиний та прибутковий податки. Це велика сума, завдяки якій держава спромоглася виплачувати бюджетникам зарплати, закуповувати необхідні препарати для медустанов.

Благодійна діяльність фонду Pin-Up

Крім обов'язкових до сплати податків та платежів, компанія Пін Ап вирішила виділити додатково 56,5 млн грн для різних благодійних проектів та закупівлі гуманітарних вантажів. Усі гроші направили на допомогу медичним установам у диспансери. Звичайні громадяни України, які постраждали від війни, також можуть розраховувати на допомогу у вигляді продуктів харчування та речей першої необхідності.

Ті регіони, які найбільше постраждали від атак ворога (Київська, Сумська, Харківська, Донецька, Херсонська, Миколаївська, Чернігівська), отримують більший розмір допомоги. Також проєкт Pin-Up Foundation охоплює спонсорство клінічної лікарні "Феофанія", Миколаївської лікарні, Національної дитячої лікарні "Охматдит", Харківського перинатального центру.

Pin-Up – це казино, яке працює на території різних країн. Кількість його клієнтів постійно зростає, а водночас збільшується прибуток азартного закладу. Це означає, що компанія зможе відраховувати до бюджету більше податків, важливих для наповнення бюджету. Клієнти цінують ігрову платформу за чесні виплати та великі виграші, тому роблять ставки спокійно, вносять депозити та виграють. У разі програшу не засмучуються, оскільки розуміють, що частина коштів із кожного програшу спрямовується до бюджету України.

 

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com