СТАТТІ

Керуйте своїми емоціями: рецензія на книгу «Емоційний інтелект» Деніела Ґоулмана

Книга Деніела Ґоулмана «Емоційний інтелект» – це справжня скарбниця знань про важливість розвитку емоційного інтелекту в сучасному світі. Видання є яскравим прикладом пізнання психології особистості. Автор не просто розповідає про вплив емоцій на наше життя, але і дає рекомендації, як підвищити свій рівень емоційної грамотності.

Про автора

Деніел Ґоулман – відомий психолог та науковець, який багато років працював у редакції журналу The New York Times. Окрім цього видання, до найвідоміших книжок автора належать:

  • «Соціальний інтелект»
  • «Емоційний інтелект у бізнесі»
  • «Нове Я»
  • «Різноманіття медитативного досвіду»

Він також викладав психологію в Гарвардському університеті та був одним з перших, хто почав вивчати емоційний інтелект. Твори Ґоулмана змушують новими очима поглянути на важливі речі, які до цього здавались буденними та незначними.

Про книгу

Книга складається з простих і зрозумілих звичайній людині рекомендацій, які допомагають розвивати емоційний інтелект. Автор показує, чому важливо вміти розуміти свої емоції, контролювати їх та взаємодіяти з емоціями інших людей. І як саме емоційні чинники впливають на нашу долю та нашу успішність.

«Емоційний інтелект» – це книга, що змінює погляди на життя та дає інструменти для розвитку своєї емоційної грамотності. Автор вміло поєднує наукові дослідження з прикладами з життя, що робить книгу доступною для читачів з будь-яким рівнем знань.

При цьому книга Деніела Ґоулмана – це не просто набір рекомендацій, але й запрошення до самовдосконалення та розвитку. Адже автор показує на практиці, як скористатися набутими знаннями задля власного успіху.

Чому варто прочитати цю книжку

Ця книга реально допомагає краще зрозуміти себе та інших. З її допомогою можна покращити якість міжособистісних стосунків, а також стати успішнішою людиною в роботі та житті. І якщо ви шукаєте книгу, яка стане вашим психологом, помічником, порадником, допоможе під іншим кутом поглянути на свої емоції та ментальний та стан, тоді книга «Емоційний інтелект» – це відмінний вибір, щоб купити її просто зараз.

Не зволікайте і замовляйте її за хорошою ціною на сайті національної книжкової платформи України Yakaboo або за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 1 поверх (Головпоштамт і книгарня Yakaboo). Чи зателефонуйте за номерами (044) 333-8530, 0-800-335-425. Адже Yakaboo – це найбільший вибір книжок, що можна купити за вигідною ціною та зі зручною доставкою Києвом чи Україною.

Тож розвивайте свій емоційний інтелект разом з книгою Деніела Ґоулмана. А Yakaboo допоможе. Адже що більше читання – то більше натхнення!

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com