СТАТТІ

Яких розмірів бувають ліжка в Вінниці? Barin House нагадує про основні різновиди

Комфортний відпочинок залежить від меблів, на яких спите. Вони мають відповідати багатьом характеристикам. Зокрема це стосується і розмірів. Для малечі та дорослих можна підібрати будь-які варіанти.

Вибираючи ліжка в Вінниці, вам тільки потрібно заздалегідь зняти усі заміри, щоб потім не довелося шкодувати про своє рішення. Меблевий асортимент https://barin.ua/ua/krovati/goroda-is-vinnitsa/ постійно розширюється, тому у вас не має виникнути жодних складнощів, а Barin House спеціально нагадає про деякі основні особливості.

Яких розмірів можуть бути спальні місця?

Розглядаючи каталог, ви без проблем зможете для себе чи для рідних придбати зручні меблі. Вам тільки потрібно чітко розібратися, хто тут спатиме. Дорослі та діти повинні мати окреме спальне місце.

Якщо ж розбиратися в основних різновидах, то можна виділити кілька варіантів:

  • Дитячі. Ідеальні меблі для відпочинку малечі. Ви зможете підібрати спальне місце для дітей різного віку. Якщо говорити про конкретні цифри, то ширина може бути 60 см, а довжина десь 140 см. Варто зауважити, що можуть бути й інші варіанти.
  • Односпальні. Такі меблі чудово підходять для дітей, підлітків чи однієї дорослої людини. Мінімальна ширина тут 70 см, хоча іноді вона може бути і до 100 см. Що стосується довжини, то вибір буде між 190 чи 200 см.
  • Півтораспальні. Такі меблі найчастіше вибирають для однієї людини. Іноді тут навіть можуть розміститися двоє. Все залежить від ширини. Вона може бути як 110 см, так і 140 см. Якщо говорити про довжину, то тут теж часто обирають між 190 і 200 см. Більшість схиляється саме до 200 см.
  • Двоспальні. Чудові ліжка для пари. Виробники пропонують безліч різноманітних варіантів. Мінімальна ширина тут буде 160 см, хоча ви можете звернути на 180 см чи навіть на 200 см. Довжина у більшості випадків буде 200 см.

Постійне розширення меблевого асортименту дає можливість підібрати зручне спальне місце, на якому можуть відпочити абсолютно всі. Вам тільки потрібно визначитися, який саме з цих варіантів найкраще підходить.

Вам не завадить перед оформленням продумати деякі важливі моменти:

  • Для кого саме підбираєте спальне місце? Дорослі та діти мають себе почувати комфортно. Для одного ви без проблем підберете модель. Коли шукаєте для пари, то зможете теж знайти вдалі варіанти.
  • Враховуєте зріст і вагу тих, хто спатиме. Щоб обрати оптимальну довжину, то до свого зросту додайте 20 см. Якщо говорити про ширину, то мінімум має бути 70 см. До того ж вам потрібно враховувати ще свої звички. Адже одні сплять спокійно, а інші люблять крутитися. В будь-якому випадку ви маєте себе почувати максимально комфортно.
  • Не забувайте ще про площу кімнати. Ліжко вважається центральним об’єктом, проте воно не повинно займати увесь простір. Тут ще має залишитися вільне місце. Вам потрібно заздалегідь все поміряти, подумати, де саме будуть розташовані меблі.

З урахуванням цих рекомендацій ви зможете без проблем розібратися в асортименті та підібрати хороші ліжка, а Barin House в цьому допоможе. Кожен член сім’ї буде себе почувати максимально комфортно.

 
ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com