СТАТТІ

Чемпіон України поділив очки з командою львів’янина Яремчука в Лізі чемпіонів

Київське «Динамо» стартувало в Лізі чемпіонів домашнім поєдинком з португальською «Бенфікою», за яку виступає уродженець Львова Роман Яремчук.

Поєдинок на київському стадіоні «Олімпійський» вийшов дуже напруженим, але забитих м’ячів глядачам не подарував. Принаймні – зарахованих, адже наприкінці зустрічі гравцю «Динамо» Миколі Шапаренку вдалося відправити м’яч у ворота суперника, проте судді відмінили гол через мінімальний офсайд у партнера «динамівця» по команді у розвитку атаки.

Нічия 0:0 дозволила «Динамо» завершити перший тур на третій сходинці в групі, випереджаючи на даний момент каталонську «Барселону», яка отримала розгромну поразку від «Баварії» з рахунком 0:3. Проте саме каталонці все ще залишаються головними претендентами на те, аби разом зі своїми німецькими кривдниками вийти до плей-офф з цього квартету. Принаймні про це свідчать котирування від відомої беттинг-компанії Леон, в мобільній версії якої є спеціальна лінія на підсумки боротьбі в групі «Е» Ліги чемпіонів. І там у «Барси» поки що високий показник у більше ніж 80% шансів на успіх. А от у «Динамо» найгірші перспективи, якщо відштовхуватися від котирувань – всього лише 8% вірогідності виходу з групи.

Звичайно, на такі висновки експертів вплинула стартова нічия «Динамо» у матчі з формально найкращими шансами на перемогу проти «Бенфіки». Вже у наступних турах киянам буде набагато важче розраховувати на очки, адже вони гратимуть проти «Баварії» та «Барселони». Аналітики ще однієї відомої беттинг-компанії Betcity пропонують дуже красномовні коефіцієнти на успіх чемпіона України у цих двобоях. Ті любителі футболу, в яких вже встановлена нова версія Betcity у вигляді зручного мобільного додатку, встигли помітити, що аналітики оцінюють вірогідність здобуття трьох очок «динамівцями» на полі «Баварії» всього лише у 2.7%, а у грі проти «Барселони» на «Камп Ноу» у третьому турі – у 4%.

А от у команди львів’янина Романа Яремчука, який на початку своєї кар’єри, до речі, грав за «Динамо», перш ніж почати свій європейський вояж, шанси на те, аби завадити «Баварії» та «Барселоні» комфортно пробитися до плей-офф ЛЧ, трохи вищі. Аналітики беттинг-сфери оцінюють перспективи «Бенфіки» вийти з групи у 30%. Як бачимо, це на багато більш високий показник, аніж у «Динамо».

ПИШІТЬ НАМ
Telegram: https://t.me/lvivport
Пошта: info@lvivport.com